کف پا

کف پا و اجزای تشکیل دهنده آن

پاها از قسمت مچ به پایین، اندامی نسبتا کوچک ولی شگفت‌انگیز هستند که از تعداد بسیار زیادی استخوان و ماهیچه کوچک که در کنار یکدیگر به‌دقت کار می‌کنند، تشکیل شده‌اند. اختلال در هر یک از این استخوان‌های ریز کف پا یا سایر اجزا، موجب بروز درگیری در کل پا خواهد شد.

وجود رباط‌ها، استخوان‌های ریز و ماهیچه‌ها برای استقامت بخشیدن به پا و تجزیه و تحمل نیروی کل وزن بدن، هنگام انجام فعالیت‌های مختلف در طی روز، ضروری است.

هنگامی که قوس طولی پا از بین برود، کف پا کاملا روی زمین قرار گرفته و موجب بروز فشار زیادی بر اندام‌های بالایی خواهد شد. در این حالت، به‌اصطلاح به آن کف پای صاف گفته می‌شود.

آناتومی کف پا

پای انسان از سه قسمت پشت، وسط و جلو تشکیل شده است.
در پا سی و سه مفصل و استخوان‌های بسیاری وجود دارد که توسط رباط‌های کوتاهی به یکدیگر متصل شده‌‌اند.
ماهیچه‌های ریز و درشت بسیاری، در حدود صد ماهیچه، در شکل‌گیری پا دخیل هستند.
هر پا از دو قوس اصلی تشکیل شده است: قوس طولی و قوس عرضی.

اکثر اختلالات مربوط به کف پا با استفاده از کفی‌های طبی قابل درمان هستند.

هر فردی فارغ از اینکه به بیماری خاصی مربوط به پا مبتلا باشد یا خیر می‌تواند با استفاده از کفی‌های طبی از دردهای مربوط به پا و گاها کمر پیشگیری کرده و با هزینه‌ای اندک از قلب دوم خود مراقبت کند.

در کلینیک ارتوپدی فنی پاسارگاد انواع کفی‌های طبی به صورت کاملا شخصی‌سازی شده و با بهترین متریال برای هر فرد ساخته می‌شود و کاملا مطابق با نیاز پای شما طراحی شده و در اختیار شما قرار می گیرد.

انواع کفی‌های طبی

کفی خیلی سخت یا هارد
کفی متوسط
کفی دیابتی
کفی ورزشی

هرکدام از این کفی‌ها در شرایط خاصی کاربرد دارند که توسط پزشک شما مشخص می‌شود. در کلینیک پاسارگاد کف پای شما اسکن می‌شود و کفی مناسب شما طراحی و ساخته خواهد شد.

روی لینک زیر کلیک کنید تا بیشتر با انواع کفی طبی و کاربردهای آنها اشنا شوید:

انواع کفی طبی و کاربردهای آن

X