وبلاگ

حرکات اصلاحی دررفتگی مادرزادی لگن (DDH) (دیسپلازی تکاملی لگن)

حرکات اصلاحی دررفتگی مادرزادی لگن (DDH) (دیسپلازی تکاملی لگن)

دررفتگی مادرزادی لگن، یک اختلال مادرزادی است که در آن مفصل ران نوزاد به درستی شکل نگرفته و ممکن است منجر به محدودیت حرکت و مشکلات بعدی شود. فیزیوتراپی یکی از روش‌های موثر در درمان این مشکل است و شامل تمرینات تقویتی، استفاده از دستگاه‌های تراپی و اسباب بازی‌های خاص…
ادامه مطلب
چیستی، علائم، علل بروز و روش تشخیص دررفتگی مادرزادی لگن (DDH) (دیسپلازی تکاملی لگن)

چیستی، علائم، علل بروز و روش تشخیص دررفتگی مادرزادی لگن (DDH) (دیسپلازی تکاملی لگن)

دررفتگی مفصل لگن در کودکان یک بیماری مادرزادی است که در آن سر استخوان ران به درستی در حفره لگن قرار نمی‌گیرد. این عارضه به رشد مفصل در دوران جنینی و پس از تولد مرتبط است. هنگامی که مفصل آسیب می‌بیند، سر استخوان ران از حفره جابجا می‌شود و باعث…
ادامه مطلب
حرکات اصلاحی پا چنبری (کلاب فوت)

حرکات اصلاحی پاچنبری (کلاب فوت)

کلاب فوت یا پاچنبری یک اختلال مادرزادی است که در آن یک یا هر دو پا به شکل خمیده و شبیه چوب گلف دیده می‌شوند. این عارضه اگرچه دردناک نیست؛ اما نیازمند درمان زودهنگام پس از تولد است تا پاها برای راه رفتن کودک آماده شوند. شیوع این اختلال در…
ادامه مطلب
درمان دیستروفی عضلانی

درمان دیستروفی عضلانی

در حال حاضر، هیچ قطعیتی برای درمان دیستروفی عضلانی وجود ندارد، اما روش‌های درمانی مختلفی برای کنترل آن معرفی شده‌اند. از آنجایی که انواع گوناگون دیستروفی عضلانی با مشکلات متفاوتی همراه هستند، رویکردهای درمانی نیز بر اساس نوع بیماری و علائم خاص هر فرد تعیین می‌شوند. پزشک متخصص با بررسی…
ادامه مطلب
انواع دیستروفی عضلانی و علائم آن‌ها

انواع دیستروفی عضلانی و علائم آن‌ها

بیش از ۳۰ نوع دیستروفی عضلانی وجود دارند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم: نقل قول از وب‌سایت Mayo Clinic: Muscular dystrophy is a group of diseases that cause progressive weakness and loss of muscle mass. In muscular dystrophy, abnormal genes (mutations) interfere with the production of proteins needed…
ادامه مطلب
دیستروفی عضلانی

دیستروفی عضلانی چیست و چه علائمی دارد؟

دیستروفی عضلانی یک بیماری است که باعث ضعیف و تحلیل رفتن عضلات بدن می‌شود. این بیماری به دلیل کمبود پروتئین دیستروفین در عضلات رخ می‌دهد و می‌تواند عضلات ارادی مثل دست و پا و غیرارادی مثل قلب را تحت تأثیر قرار دهد. دیستروفی عضلانی معمولاً از کودکی شروع می‌شود و…
ادامه مطلب
چیستی، علائم، علل بروز و روش تشخیص کوتاهی تاندون آشیل

چیستی، علائم، علل بروز و روش تشخیص کوتاهی تاندون آشیل

کوتاهی تاندون آشیل، یک عارضه به شمار می‌آید که در آن تاندون آشیل کوتاه‌تر از حد طبیعی است و باعث اختلال در راه رفتن می‌شود. درمان این عارضه بسته به شدت آن می‌تواند شامل ورزش‌ها و حرکات اصلاحی، فیزیوتراپی، استفاده از بریس و در موارد شدیدتر، جراحی باشد. ورزش و…
ادامه مطلب
حرکات اصلاحی برای کیفوز

حرکات اصلاحی کیفوز

کیفوز که با نام گوژپشتی یا قوز کمر هم شناخته می‌شود، به وضعیتی گفته می‌شود که در آن ستون فقرات به طور غیرطبیعی به سمت جلو خم شود. این انحنا می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله وضعیت نادرست بدن، ضعف عضلات پشت یا مشکلات ساختاری در ستون فقرات باشد. حرکات…
ادامه مطلب
راهکارهای درمان پاچنبری (کلاب فوت): خانگی و غیر خانگی

۳ روش درمان پاچنبری یا کلاب فوت (روش‌های خانگی و جراحی)

پاچنبری یا کلاب فوت یک ناهنجاری مادرزادی رایج است که در آن یک یا هر دو پای نوزاد به سمت داخل چرخیده و پیچ می‌خورد. خوشبختانه درمان پاچنبری می‌تواند وضعیت پا را به طور کامل اصلاح نموده و به شکل پای طبیعی تغییر دهد. شروع زودهنگام درمان بلافاصله پس از…
ادامه مطلب
چیستی، علائم، علل بروز و روش تشخیص پا چنبری

پاچنبری یا کلاب فوت چیست؟ + علائم، علل بروز و روش‌های تشخیص

پاچنبری یا کلاب فوت به مجموعه‌ای از ناهنجاری‌های مادرزادی گفته می‌شود که باعث خمیدگی پا و مچ پا به شکل غیرطبیعی می‌شود، به طوری که پا شبیه به چوب گلف به نظر می‌رسد. این عارضه می‌تواند یک یا هر دو پا را درگیر کند و در حدود نیمی از موارد،…
ادامه مطلب
X