خدمات کلینیک پاسارگاد در سندرم پیریفورمیس

در مقالات قبلی با سندروم پیریفورمیس آشنا شدیم و علل بروز، روش‌های تشخیص، راه‌های درمان و حرکات اصلاحی بعد از درمان این سندروم را بررسی کردیم. در این مقاله قصد داریم به معرفی خدمات کلینیک پاسارگارد در سندروم پیریفورمیس بپردازیم. با ما همراه باشید.

اما چرا این تجویز اشتباه تا این اندازه مهم است؟ خدمات کلینیک پاسارگاد در سندروم پیریفورمیس کاملا متفاوت از دیسکوپاتی می‌باشد. به گونه‌ای که برای بیماران دیسکوپاتی باید کمربند داده شود و این کمربند در مبتلایان به سندروم پیریفورمیس هیچ کاربردی ندارد. بنابراین به دلیل همین تشخیص اشتباه، بیمار زمان زیادی را برای درمان دیسکوپاتی می‌گذراند. در صورتی که با کاهش فعالیت و موارد درمانی دیگر، این بیمار به راحتی درمان می‌شود. پس یکی از دلایل تشخیص این سندروم، همان شکایت بیمار بعد از بهبود نیافتن است. یعنی درست زمانی که با انجام خدمات درمانی مورد نیاز دیسکوپاتی بیمار بهتر نمی‌شود، پزشک سندروم پیریفورمیس را تشخیص می‌دهد.

موقعیت عضله پیریفورمیس در بدن

در ناحیه داخلی لگن یا به عبارتی دیگر عمق لگن، عضله‌ای تحت عنوان پیریفورمیس وجود دارد. این عضله از استخوان ساکروم منشا گرفته و به یک تروکانتر بزرگ (قسمت بالایی ران) متصل می‌شود. عضله پیریفورمیس از نظر ابعادی کوچک است اما نقش مهمی در تعادل لگن و بدن هنگام‌ایستادن، راه رفتن و چرخش خارجی ران دارد.

این عضله در بدن بیش‌تر در زمان فعالیت عملکرد خود را نشان می‌دهد. به گونه‌ای که در زمان راه رفتن، ‌ایستادن، دویدن، بالا رفتن از پله یا پایین آمدن از آن، بدن را ثابت نگه داشته و تعادل آن را حفظ می‌کند. در حقیقت این عضله بیش‌تر در حال فعالیت و برقراری استحکام می‌باشد.

خدمات کلینیک پاسارگاد در سندرم پیریفورمیس

آشنایی با سندروم پیریفورمیس و علت بروز آن

اکنون با توجه به محل قرار‌گیری سندروم پیریفورمیس، قصد داریم علت بروز این عارضه را به طور کامل توضیح دهیم. عصب سیاتیک با عبور از زیر این عضله، در قسمت زانو به دو شاخه تقسیم می‌شود. تحت فشار قرار گرفتن عصب سیاتیک توسط عضله بالایی آن یعنی پیریفورمیس می‌تواند این درد را ایجاد کند. البته دلایل مختلفی برای بروز این عارضه وجود دارد:

  • فعالیت ورزشی زیاد
  • ضربه خوردن یا ایجاد جراحت در عضله پیریفورمیس
  • ابتلا به بیماری‌های عضلانی
  • خونریزی‌های داخلی و افزایش فشار به عضله
  • پارگی‌ها، التهابات و دارو‌های مختلف با احتمال آسیب به عضله
  • دویدن، راه رفتن یا انجام حرکات ورزشی روی سطحی ناهموار در مدت طولانی

معاینات پزشک برای تشخیص سندروم پیریفورمیس

پیش از آنکه بتوانید از خدمات کلینیک پاسارگارد در سندروم پیریفورمیس بهره‌مند شوید، لازم است یک پزشک با تجربه تشخیص نهایی را اعلام کند که شما به این سندروم مبتلا شده‌اید. این کار تنها از طریق مشاهده بیمار یا روش‌های ساده امکان‌پذیر نبوده و باید معاینات فیزیکی صورت بگیرد. برخی از این معاینات به شرح زیر است:

1) بالا بردن ران یا چرخش داخلی آن با ایجاد درد بیش‌تر همراه است.

2) لمس عضله باسن می‌تواند احساس درد را ایجاد کند. این دقیقا یکی از علائمی است که هیچ ارتباطی با دیسک کمر ندارد و در صورت وجود، بیمار سندروم پیریفورمیس دارد. فشار عمیق‌تر به این عضله می‌تواند درد بیش‌تری را در مبتلایان به این سندروم ایجاد کند.

3) بردن پا به سمت داخل واکنش درد را در بیمار ایجاد می‌کند.

معاینات پزشک برای تشخیص سندروم پیریفورمیس

اگر به دنبال راه‌های تشخیص این بیماری هستید روی لینک زیر کلیک کنید:

تشخیص سندروم پیریفورمیس چگونه امکانپذیر است؟

خدمات کلینیک پاسارگاد در سندرم پیریفورمیس

خانم‌ها بیش‌تر از مردان به سندروم پیریفورمیس مبتلا می‌شوند و به خصوص این عارضه در دوران بارداری افزایش پیدا می‌کند. درد مریض با نشستن و‌ ایستادن طولانی نیز افزایش پیدا کرده و عموما در خانم‌هایی که لگن بزرگ‌تر یا گودی کمر بیش‌تری دارند اتفاق می‌افتد. به طور کلی درمان سندروم پیریفورمیس از طریق راه‌های زیر امکان‌پذیر است:

  • اشعه اولتراسوند
  • دارو‌های ضد التهابی (برای برطرف کردن التهابات عضله)
  • گرما درمانی و سرما درمانی
  • فیزیوتراپی
  • جراحی در بعضی موارد
  • انجام حرکات ورزشی

برای این بیماران از کفی‌های طبی استفاده می‌شود که انحنای خوبی برای قرار‌گیری پا دارد. طراحی این کفی به گونه‌ای بوده که تمام وزن بدن روی پا‌ها نیفتاده و بر تمام قسمت‌های بدن به طور مناسب توزیع می‌شود. یکی از خدمات کلینیک پاسارگارد در سندروم پیریفورمیس ارائه کفی‌های طبی شخصی سازی شده با بهترین متریال و با استفاده از تکنولوژی روز آلمان می‌باشد.

کفی‌های طبی شخصی سازی شده

نحوه تولید کفی‌های طبی در کلینیک پاسارگاد

سخن پایانی

سندروم پیریفورمیس به علت آسیب به عضله‌ای با همین نام در بدن و تحت فشار قرار گرفتن عصب سیاتیک به وجود می‌آید. غالبا با کاهش فعالیت این بیماری بهبود یافته و در بعضی مواقع جراحی برای بیمار انجام می‌شود. اولین گام شناسایی صحیح این بیماری توسط پزشک می‌باشد و بعد از آن استفاده از کفی‌های طبی یا سایر روش‌های درمانی می‌تواند به بهبود شما کمک کند.

اگر دچار هریک از علائم این بیماری شده‌اید یا پزشک برای شما سندروم پیریفورمیس را تشخیص داده است و نیازمند راهنمایی بیشتر هستید،‌همین الآن یک نوبت آنلاین رزرو کنید تا کارشناسان ما در اولین فرصت با شما تماس بگیرند.

پیام بگذارید

X